ELS DIES DIFERENTS

Existeixen molts tipus de colonies, excursions i campaments…

Però com els Dies Diferents, mai trobaràs res.

Els SIS DIES Diferents

Els 6DD és una trobada de joves de tot Catalunya, que dura una setmana i que és diferent perquè és una experiència nova, especial, emocionant, única. Aquesta activitat està destinada a joves d’entre 14 i 18 anys. Hi ha dues tandes: del 25 al 30 de juny, i del 28 de juny al 2 de juliol.
Els 6DD es divideixen en 3 dies de ruta per la muntanya, i 3 dies a la casa de colònies. Ja fa molts anys que anem a Claverol!
Si ets inquiet, si et fas preguntes, si cerques, si et vols conèixer més a fons, si t’agrada la natura, l’aventura… Si no et fa por caminar, ni conèixer noves persones, ni nous llocs… els Dies Diferents són per tu!
canta la cançó dels 6DD!

Vols veure més fotos dels Dies Diferents?

Per saber com anirà aquest any…

i a l’hivern…

Els TRES DIES Diferents

A l’octubre se celebren els 3 Dies Diferents d’Hivern. La durada és des d’un divendres al vespre fins diumenge a la tarda. La trobada, de la mateixa manera que els 6DD, reuneix joves d’arreu de Catalunya amb les edats corresponents entre 3r d’ESO i 2n de Batxillerat. És la oportunitat perfecte per viure un cap de setmana ple de noves experiències, emocions, reflexions i aventures!

i pels menors de 14 anys…

Els Dies Diferents JÚNIOR

Al novembre arriben els Dies Diferents Júnior, dedicats a tots aquells nois i noies entre les edats de 1r i 2n d’ESO. Un cap de setmana preparat per viure per primer cop “l’experiència 6DD”, en format reduït. Una gran oportunitat de conèixer gent de tot arreu fent tota mena d’activitats!

Vols saber quan són els propers DIES DIFERENTS? ESTIGUES BEN ATENT A LES…