CURS DE MONITORS

Aquest any ha estat un any ple d’activitats, cursos i gent super MOGUDA!

Durant aquests mesos hem acompanyat a un grup de noies i nois en la seva formació com a
Monitores i Monitors de Lleure.

Totes i tots ja eren cares conegudes per totes nosaltres i entre elles i ells ja es coneixien…Per què? Perquè ens han acompanyat durant uns anys com a joves en les nostres activitats Mou-te. Des de Granollers, Vilanova, Barcelona, Terrassa….Totes i tots han format aquest any la generació 99!

Caps de setmana a Barcelona, Calella…fent formació i l’última etapa ha estat a Claverol. Allà han donat per finalitzat el seu curs de Monitors. Hem intentat ajudar-los, fer entendre moltes coses que passen i es trobaran en aquest nou camí com a Monitores i Monitors. I el que esperem és que ho finalitzin amb les seves pràctiques.

Comença una etapa més adulta i sabem que els seguirem veient com creixent i de ben segur que ens acompanyaran en moltes més ocasions!

Comments are closed.