7è Dia Diferent

Avui s’acaben uns 6DD Eterns que ens deixen molts i molts records! Això vol dir que ja s’ha acabat l’activitat del Mou-te fins al setembre? És clar que no! Avui comença també el Camp de Treball, que podran gaudir una quinzena de joves de diferents punts de Catalunya, també a Claverol. Alguns d’ells i elles ja han estat als 6DD i no s’han volgut perdre, just després, el Camp de Treball.

En total, uns 75 joves d’arreu de Catalunya han participat aquest any a les activitats d’estiu de Dies Diferents. Si ets una d’aquestes persones, no et perdis el 7è Dia Diferent! El primer diumenge després del final del Camp de Treball, dia 14 de juliol, ens trobarem a l’Escola Pia de Calella per fer caliu i veure les fotos dels 6DD i el CdT. Totes les persones participants rebreu un mail convidant-vos-hi i amb més informació. Us hi esperem!!

Comments are closed.