Posem en marxa els 3DJ 2019

Posem en marxa els 3DJ 2019! Aquestes colònies són una activitat de DD per a joves de 1r i 2n d’ESO. Durant aquesta trobada es faran diverses activitats, jocs, tallers, dinàmiques, descoberta i reflexió. El lema d’aquest any es descobrirà durant les colònies, per això al cartell hi ha un misteriós “404 page not found”.

Els 3DJ 2019 seran a l’Escola Pia de Tàrrega del 15 al 17 de novembre i tenen un preu de 35€ que es paguen amb un aplicatiu online un cop confirmada la inscripció. Hi podeu anar pel vostre compte però també es proporciona un autobús pels que venen de més lluny, amb parada a Barcelona i a Igualada.
Diumenge l’autobús sortirà després de dinar arribant a Igualada cap a les 17h i a Barcelona cap a les 19h. Us podeu inscriure a partir del dilluns 14 d’octubre en aquest formulari: https://forms.gle/KtiV57r48DRnkJf87

Si tens algun dubte, escriu-nos a diesdiferents@escolapia.cat

Tens temps per apuntar-te fins el dia 31 d’octubre; no deixis escapar aquesta oportunitat!

Comments are closed.