Canvi de data dels 4DD

Davant l’evidència que l’estat d’alarma que provoca la COVID-19 es mantindrà més enllà de la Setmana Santa, l’equip de Dies Diferents ha decidit canviar de data els 4DD, que es faran del 3 al 6 de setembre. Encara no sabem on els farem, però en tot cas les inscripcions seran al juliol. 

D’altra banda, l’equip de DD ha rebut també un missatge de part d’una trentena de participants habituals de les activitats de DD nascuts l’any 2002 (els que fan segon de batxillerat), la majoria vinculats als Mou-te. Gent principalment de Terrassa, Calella, Granollers, Igualada i Tàrrega ens han demanat si, veient el canvi de dates de la selectivitat ens podem plantejar canviar la data dels 6DD. Estem vivint moments molt incerts i esperem de tot cor poder fer vida normal al juny i apreciem molt que els joves de diferents Mou-te s’hagin posat d’acord per fer aquesta petició a l’equip de DD. Desitjaríem que tot i els canvis que comportarà l’impacte del coronavirus aquests joves poguessin venir als 6DD però per ara no preveiem canviar-los de data. Sí que ens plantegem donar prioritat a la gent del 2002 en les inscripcions dels 4DD per tal que, al setembre, puguin assistir a aquesta activitat de Dies Diferents.

Comments are closed.