Preinscripcions d’activitats d’estiu 2020 Dies Diferents

Cada any, amb l’arribada del maig, comencen les inscripcions de les activitats d’estiu de Dies Diferents: els 6DD i el Camp de Treball! Si cliqueu aquí podreu omplir el formulari de preinscripció al Camp de Treball o als 6DD (podeu indicar si teniu alguna preferència per anar a una tanda o a l’altra).

Més endavant enviarem mails a totes les persones pre inscrites amb més informació per formalitzar la inscripció fent el pagament. Aquest any és especial en molts sentits, i per això el procés d’inscripció també serà una mica diferent: el formulari estarà obert fins el dia 15 i llavors farem assignació de places depenent de la demanda i de les places que les noves normatives ens permetin oferir. Si cal, farem un sorteig i deixarem un ordre de llista d’espera. A finals de maig enviarem un mail amb l’assignació de places i llavors tindreu uns dies per fer el pagament; recordeu de fer-ho dins el termini per no perdre la plaça!

Per qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a diesdiferents@escolapia.cat!

Comments are closed.