Si tens entre 16 i 18 anys (de 4rt d’ESO a 2n de Batxillerat), tens ganes de conèixer nous amics, de passar-t’ho bé i viure unes jornades de convivència i comunitat, et pot interessar aquesta proposta!

Es tracta dels 4 Dies Diferents, una trobada de nois i noies de tot Catalunya que tindrà lloc a la de colonies Alfar, a Dosrius, els dies 1, 2, 3 i 4 d’abril (de dissabte a dimarts).

Durant aquesta trobada es faran diverses activitats, jocs, tallers, dinàmiques, debats, descobertes… i aprendrem a conviure plegats en comunitat.

L’activitat té un cost de 88€ que inclou l’allotjament i el menjar. No inclou el desplaçament fins a Llinars del Vallès. Si algú té algun problema per desplaçar-se fins a Llinars, ja sigui per dificultats en el transport o motius econòmics, es pot posar en contacte amb nosaltres i mirarem de trobar una solució! Al final del document deixarem la informació de contacte.

Cal portar el dinar del primer dia, llençol de sota, coixinera i sac de dormir. També cal dur cantimplora, roba, i necesser amb estris de neteja personal. A més, l’anada a la casa la farem amb una petita excursió d’1.30h aproximadament des del lloc de trobada, per tant, porteu calçat adequat per caminar per la muntanya i porteu una motxilla que us pogueu posar a l’esquena i no una maleta de rodes o similar. Si algú tingués algun problema o impediment per portar la seva motxilla o fer l’excursió fins la casa a peu, tindrem cotxe d’intendència, així que no us preocupeu!

Si no ho heu fet encara, us podeu preinscriure emplenant el formulari del següent enllaç: https://forms.gle/GXtN28v29o1fT9Qy9

Sortida: Quedarem tots al pàrquing de sorra de darrere de l’estació de tren de Llinars del Vallès per anar plegats a la casa de colònies el dia 1 d’abril a les 10:00.

Tornada: Dimarts 4 a la tarda al mateix lloc. Concretarem l’hora exacta més endavant. T’hi esperem!

Si teniu qualsevol dubte o consulta ens podeu contactar al mail: diesdiferents@escolapia.cat

Comments are closed.