Inscriu-te als 3DJ 2023!

Els 3 Dies Diferents Júniors tornen un any més per a tots vosaltres! Aquesta trobada per a joves de 1r i 2n d’ESO de tot Catalunya tindrà lloc a l’Escola Pia Tàrrega del divendres 3 de novembre al diumenge 5 de novembre. Durant els 3DJ es faran diverses activitats, jocs, tallers, dinàmiques i descobertes entorn del lema ESCLATA.

Inscripcions obertes del 2 fins el 25 d’octubre en AQUEST ENLLAÇ. No us encanteu!

L’activitat té un cost de 43€. QUE INCLOU AQUEST PREU?
Estança, àpats, material i transport en autobús (Barcelona-Igualada-Tàrrega)*
*Podria patir alguna modificació segons la localitat de la majoria d’inscripcions.

Al realitzar la inscripció, es durà a terme el pagament directament. En cas de que l’infant no pugui assistir-hi, se us retornaran els diners sempre i quan hagueu avisat amb més de 15 dies d’antelació a l’inici de l’activitat. Si no podeu assumir aquest pagament i us agradaria gaudir de beca, feu un correu a diesdiferents@escolapia.cat per a realitzar la inscripció.


Si teniu qualsevol dubte o consulta ens podeu contactar a través del correu:
diesdiferents@escolapia.cat

Comments are closed.