Si tens entre 16 i 18 anys (de 4rt d’ESO a 2n de Batxillerat), tens ganes de conèixer nous amics, de passar-t’ho bé i viure unes jornades de convivència i comunitat, et pot interessar aquesta proposta! Es tracta dels 4 Dies Diferents, una trobada de nois i noies de tot Catalunya. Els 4DD  seran del 23 al 26 de març a la Casa de colònies Castell de Cabrera, a Cabrera d’Anoia.

Durant aquesta trobada es faran diverses activitats, jocs, tallers, dinàmiques, debats, descobertes… i aprendrem a conviure plegats en comunitat. L’activitat té un cost de 90€ que inclou l’allotjament i el menjar. Pel que fa al transport, que no està inclòs, cadascú arriba a l’estació de tren (FGC) de Capellades per mitjans propis, i un cop allà anem caminant junts a la casa (40 minuts d’excursió aproximadament).

Cal portar el dinar del primer dia, llençol de sota, coixinera i sac de dormir. També cal dur cantimplora, roba, i necesser amb estris de neteja personal. A més, l’anada a la casa la farem amb una petita excursió des del lloc de trobada, per tant, porteu calçat adequat per caminar per la muntanya i porteu una motxilla que us pugueu posar a l’esquena i no una maleta de rodes o similar. Si algú tingués algun problema o impediment per portar la seva motxilla o fer l’excursió fins la casa a peu, tindrem cotxe d’intendència, així que no us preocupeu!

Us podeu inscriure aquí: https://gestio.escolapia.cat/gea/act001_triaActivitat.aspx?xcodiactivitat=05515824d119493

Comments are closed.