Preinscripcions Estiu DD 2024

Ja s’acosta l’estiu i ens posem en marxa per fer les preinscripcions de les activitats de Dies Diferents! Es tracta dels 6 Dies Diferents i el Camp de Treball, són colònies per a joves nascuts entre el 2006 i el 2009 d’arreu de Catalunya. Es farà una preinscripció (reserva de plaça) del 5 al 16 d’abril. A partir del 17 d’abril es confirmarà plaça i es farà el pagament. Preinscriu-te ara per assegurar-te la teva plaça! Tingues en compte que només et pots preinscriure a una de les activitats d’estiu (o 6DD o Camp de Treball). L’enllaç de preinscripció és aquest:

https://forms.gle/PPNckS1b5anCMPtN9


Els 6DD són 7 dies de convivència, primer en ruta i després en casa de colònies. Sortim amb bus de Barcelona i Igualada fins al Pallars Jussà, on fem ruta per la muntanya, dormint 2 nits en tendes, fins que arribem a la casa de colònies de Claverol. Allà fem jocs, reflexions, tallers… I també ens anem a banyar al pantà de Sant Antoni! Aquest any les activitats giraran al voltant del lema ARRELA.

  • Dates: del 25/06 al 01/07 i del 29/06 al 05/07
  • Preu: 160€
  • Lloc: Casa de colònies de Claverol

El Camp de Treball és un projecte que agrupa joves de tot Catalunya. Són 7 dies de voluntariat i convivència on es treballa per recuperar algun espai i retornar-lo a la comunitat, tot combinant-ho amb estones de lleure, excursions, activitats i temps lliure. Aquest any es farà al poble de Sanaüja.

  • Dates: del 05/11 al 11/07
  • Preu: 120€
  • Lloc: Sanaüja (Segarra)

Comments are closed.